nuffnang

Friday, June 11, 2010

OMG ! Can't Wait For World cup

Tak sabarnya nak tengok opening match antara South Africa vs Mexico . Bukan aku sorang je yang tak sabar,berjuta-juta penduduk dunia merasai ape yang aku rasa . tak kira team mana anda sokong , jika anda peminat bola sepak,mesti korang tak sabar-sabar untuk tengok opening match.Advantage diberikan untuk tuan rumah,South Africa.Led by the likes of Steven Pienaar and Aaron Mokoena, Bafana Bafana have, though, been in great form of late. Unbeaten since mid-October, the side have recently beaten Colombia, hammered Guatemala, and overcome Denmark in their warm-up games and have an excellent fourth-placed campaign in the 2009 Confederations Cup (held in South Africa) to draw upon should they need to. Main kat tempat sendiri kan.what do you expect . Mesti dorang main all-out nye.But they say,ball is round.anything can be.Mexico pon tak kurang hebatnya.so apa-apa pun kita tengok je game malam ni pukul 10pm !ohh one thing.. tengok bola jangan betting plak . see and learn how they play football.baru lah malaysia boleh maju.

SOUTH AFRICA
VS
MEXICO

No comments:

Post a Comment